1

2

Przepisy

PASTA PAPRYKOWA DO WSZYSTKIEGO

5/5 5 4 5 1

przygotowanie: 40 minut

oczekiwanie: 20 minut

porcje: 18 porcji

Przygotowanie:

Zemleć w maszynce papryke,czosnek.Powstałą masę połączyć z pozostałymi składnikami.Gotować 20 minut.po ugotowaniu można jeszcze rozdrobnić blenderem by nie bylo czuć skórek.Przelać do wyparzonych słoiczków, zakręcić i postawić do góry dnem.

Recenzje

Chcesz ocenić przepis niczym prawdziwy krytyk kulinarny i zbierać punkty w Społeczności WINIARY?
Tu jest miejsce dla Ciebie. Sprawdź zasady >>

Komentarze:

Smakowała Ci potrawa? Chcesz podzielić się swoją opinią na jej temat? Pamiętaj, iż dodając komentarz po zalogowaniu, zyskujesz punkty w Społeczności WINIARY.

Poznaj nasze propozycje pełne pomysłów, inspiracji, a jednocześnie tradycyjnego smaku: