1

2

Przepisy

Sałatka z buraczków i jabłka

5/5 5 1 5 1

przygotowanie: 15 minut

oczekiwanie: 40 minut

porcje: 4 porcje

131 calories kalorie: 131 kcal / porcja

Samo zdrowie: gotowane buraczki, jabłko i natka w Sosie sałatkowym Swojskie zioła WINIARY.

składniki:

Liczba porcji:

Przygotowanie:

  1. Sos sałatkowy połącz z olejem, sokiem z cytryny i 2 łyżkami wody.
  2. Buraczki ugotuj, zalej zimną wodą, odsącz.
  3. Obierz ze skórki i pokrój w słupki.
  4. Jabłko również pokrój w słupki.
  5. Połącz z Sosem sałatkowym.
  6. Dopraw do smaku cukrem, solą i pieprzem.

Recenzje

Chcesz ocenić przepis niczym prawdziwy krytyk kulinarny i zbierać punkty w Społeczności WINIARY?
Tu jest miejsce dla Ciebie. Sprawdź zasady >>

Komentarze:

Smakowała Ci potrawa? Chcesz podzielić się swoją opinią na jej temat? Pamiętaj, iż dodając komentarz po zalogowaniu, zyskujesz punkty w Społeczności WINIARY.

Poznaj nasze propozycje pełne pomysłów, inspiracji, a jednocześnie tradycyjnego smaku: