1

2

Przepisy

Sałatka z buraczków i jabłek

4/5 4 7 5 1

przygotowanie: 120 minut

oczekiwanie: 120 minut

porcje: 6 porcji

składniki:

Liczba porcji:

Przygotowanie:

Buraczki ugotować, obrać, zetrzeć na tarce o dużych oczkach. Jabłka obrać i również zetrzeć na tarce.
Cukier, ocet, sól, cebula razem zagotować. Wszystko razem wymieszać, wkładać do słoików, pasteryzować 15 minut.

Recenzje

Chcesz ocenić przepis niczym prawdziwy krytyk kulinarny i zbierać punkty w Społeczności WINIARY?
Tu jest miejsce dla Ciebie. Sprawdź zasady >>

Komentarze:

Smakowała Ci potrawa? Chcesz podzielić się swoją opinią na jej temat? Pamiętaj, iż dodając komentarz po zalogowaniu, zyskujesz punkty w Społeczności WINIARY.

Poznaj nasze propozycje pełne pomysłów, inspiracji, a jednocześnie tradycyjnego smaku: