Strona główna » Przepisy kulinarne »

Dziękujemy za ocenę przepisu.

Dziękujemy za ocenę komentarza.

Krem z dyni

  • Krem z dyni
  • czas Łączny czas: 30 min (Przygotowanie: 10 min Oczekiwanie 20 min)
  • porcji Porcji: 4
  • kalorie Kalorie: 152 kcal / 1 porcję

Jesienny przysmak: Zupa dyniowa z imbirem Bukiet Warzyw WINIARY zmiksowana z gotowanym miąższem świeżej dyni. Podajemy ze śmietaną i groszkiem ptysiowym.

Smacznego!

Sposób przygotowania

  1. Zupę przygotować wg przepisu na opakowaniu. Dynię pokroić w kostkę. Gotować w 1/2 szklanki wody i mleku z cukrem przez około 15-20 minut. Połączyć z zupą, zmiksować, dodać śmietanę. Doprawić gałką i pieprzem.
  2. Podawać z groszkiem ptysiowym.
Kalorie: 608 kcal / 4 porcję

Potrzebne składniki:

Komentarze:

Podziel się przepisem ze znajomymi:
Alternate Text
Jesteś zalogowany jako:
Gość
  • Nikt jeszcze nie skomentował tego przepisu. Twój komentarz może być pierwszy!

Logowanie

Nie masz jescze konta ? zarejestruj się

Przypomnij hasło

Masz konto na facebooku lub gmail?

Facebook Google

Dodaj do książki kucharskiej

Podziel się przepisem

Krem z dyni

Wydrukuj przepis

Krem z dyni

Zgłoś przepis do moderacji