1

2

Przepisy

Kanapka z serem i szynką

4/5 4 3 5 1

przygotowanie: 10 minut

porcje: 1 porcja

319 calories kalorie: 319 kcal / porcja

składniki:

Liczba porcji:

Przygotowanie:

  1. Chleb posmaruj Majonezem.
  2. Na jednej kromce ułóż ser, szynkę i pomidora.
  3. Posyp kromkę rzeżuchą i odrobiną soli.
  4. Przykryj drugą kromką chleba, lekko dociśnij i przekrój na pół.

Recenzje

Chcesz ocenić przepis niczym prawdziwy krytyk kulinarny i zbierać punkty w Społeczności WINIARY?
Tu jest miejsce dla Ciebie. Sprawdź zasady >>

Komentarze:

Smakowała Ci potrawa? Chcesz podzielić się swoją opinią na jej temat? Pamiętaj, iż dodając komentarz po zalogowaniu, zyskujesz punkty w Społeczności WINIARY.

Poznaj nasze propozycje pełne pomysłów, inspiracji, a jednocześnie tradycyjnego smaku: