1

2

Przepisy

arbuz z fetą

4/5 4 12 5 1

przygotowanie: 30 minut

oczekiwanie: 30 minut

porcje: 4 porcje

składniki:

Liczba porcji:

Przygotowanie:

arbuza oczyszczamy z pestek i kroimy w zgrabną kostkę. Czerwoną cebulę kroimy w piórka. Wszystko razem wrzucamy do jednej misy, posypujemy świeżo zmielonym pieprzem i polewamy sokiem z wyciśniętej limonki. Do dekoracji używamy listków mięty.
Można dodac również czarne oliwki.

Sałatka nadaje się na gorące dni.

Recenzje

Chcesz ocenić przepis niczym prawdziwy krytyk kulinarny i zbierać punkty w Społeczności WINIARY?
Tu jest miejsce dla Ciebie. Sprawdź zasady >>

Komentarze:

Smakowała Ci potrawa? Chcesz podzielić się swoją opinią na jej temat? Pamiętaj, iż dodając komentarz po zalogowaniu, zyskujesz punkty w Społeczności WINIARY.

Poznaj nasze propozycje pełne pomysłów, inspiracji, a jednocześnie tradycyjnego smaku: