1

2

Przepisy

Bigos cygański

5/5

przygotowanie: 40 minut

Przygotowanie:

Z mięsa mielonego usmazyć małe kotleciki,coś w rodzaju pulpecików.Pieczarki udusić z cebulą,dodać ogórki konserwowe i paprkę pokrojoną w kostkę.Wszystko razem wrzucić do pulpecików,wymieszać doprawić do smaku dodać mały koncentrat pomidorowy dusić jeszcze chwilę.Można dodać 2 łyżeczki papryki ostrej jeżeli ktoś lubi pikantnie.

Recenzje

Chcesz ocenić przepis niczym prawdziwy krytyk kulinarny i zbierać punkty w Społeczności WINIARY?
Tu jest miejsce dla Ciebie. Sprawdź zasady >>

Komentarze:

Smakowała Ci potrawa? Chcesz podzielić się swoją opinią na jej temat? Pamiętaj, iż dodając komentarz po zalogowaniu, zyskujesz punkty w Społeczności WINIARY.

Poznaj nasze propozycje pełne pomysłów, inspiracji, a jednocześnie tradycyjnego smaku: