Dziękujemy za ocenę przepisu.

Dziękujemy za ocenę komentarza.

Strona główna » Przepisy kulinarne »

Bigos cygański

Bigos cygański
  • Bigos cygański
  • Bigos cygański
  • czas Łączny czas: 40 min
  • porcji Porcji: 0
  • kalorie Kalorie: - kcal / 1 porcję

Smacznego!

Sposób przygotowania

  1. Z mięsa mielonego usmazyć małe kotleciki,coś w rodzaju pulpecików.Pieczarki udusić z cebulą,dodać ogórki konserwowe i paprkę pokrojoną w kostkę.Wszystko razem wrzucić do pulpecików,wymieszać doprawić do smaku dodać mały koncentrat pomidorowy dusić jeszcze chwilę.Można dodać 2 łyżeczki papryki ostrej jeżeli ktoś lubi pikantnie.
Konkurs Daj słoikom drugie życie
Kalorie: - kcal / 0 porcję

Potrzebne składniki:

Komentarze:

Podziel się przepisem ze znajomymi:
Alternate Text
Jesteś zalogowany jako:
Gość
  • Nikt jeszcze nie skomentował tego przepisu. Twój komentarz może być pierwszy!

Logowanie

Nie masz jescze konta ? zarejestruj się

Przypomnij hasło

Masz konto na facebooku lub gmail?

Facebook Google Open ID

Dodaj do książki kucharskiej

Bigos cygański
-> Dodaj do nowej książki

Podziel się przepisem

Bigos cygański

Wydrukuj przepis

Bigos cygański

Zgłoś przepis do moderacji