Bagietka z serem i łososiem

Oceń ten przepis!

4/5 4 5 5 1

Spodobał Ci się ten przepis!

  • Przygotowanie 10 min.

  • Porcje 4

4/5 4 5 5 1
  • Spodobał Ci się ten przepis!

składniki:

liczba porcji:

Przygotowanie:

  1. Ser rozgnieć widelcem. Dodaj Majonez.
  2. Dopraw przyprawą ZIARENKA SMAKU i pieprzem.
  3. Bagietkę pokrój i nakładaj serek.
  4. Łososia ułóż dekoracyjnie i posyp obficie zieleniną.

Opis przepisu:

Wykwintna prostota - bagietka z serem i łososiem. Każdy może wyczarować w kuchni takie cudo: wystarczy twarożek z Majonezem Dekoracyjnym i łyżeczką przyprawy Ziarenka Smaku ziołowe, paseczki łososia i nieco siekanej zieleniny. Voila! Można podawać na elegancką przekąskę lub na domowe śniadanie.

Komentarze:

Smakował Ci przepis? Chcesz podzielić się swoją opinią?

Smakował Ci przepis? Chcesz podzielić się swoją opinią?