Kanapki z szynką i kiełkami

Oceń ten przepis!

4/5 4 20 5 1

Spodobał Ci się ten przepis!

  • Przygotowanie 12 min.

  • Porcje 4

4/5 4 20 5 1
  • Spodobał Ci się ten przepis!

składniki:

liczba porcji:

Przygotowanie:

  1. Bułkę przekrój wzdłuż na pół.
  2. Cebulę obierz, sałatę i pozostałe warzywa dokładnie umyj (możesz użyć roszponki, jeśli lubisz).
  3. Cebulę, pomidory i ogórek pokrój w plastry.
  4. Na bułce układaj kolejno sałatę, ser, cebulę, szynkę, pomidory i cebulę.
  5. Udekoruj Majonezem oraz kiełkami.
  6. Według uznania przykryj wierzchem bułki.

Opis przepisu:

Kanapki - trudno o bardziej pospolite, a jednocześnie tak różnorodne i doskonałe danie. Były naszym głównym posiłkiem przez lata spędzone w szkole, a teraz jemy je na drugie śniadanie także i w pracy. Robimy je ze wszystkim dodatkami na jakie przyjdzie nam ochota. Z nami odkryj je na nowo! Szczególnie polecamy te z szynką i kiełkami, a także pomidorem i sałatą. Nie zapomnij o dodaniu odrobiny Majonezu Dekoracyjnego WINIARY, który idealnie wzbogaci smak tej przekąski.

Komentarze:

Smakował Ci przepis? Chcesz podzielić się swoją opinią?

Smakował Ci przepis? Chcesz podzielić się swoją opinią?