Sos kaparowy

Oceń ten przepis!

0/5 0 0 5 1

Spodobał Ci się ten przepis!

  • Przygotowanie 10 min.

  • Porcje 4

0/5 0 0 5 1
  • Spodobał Ci się ten przepis!

składniki:

liczba porcji:

Przygotowanie:

  1. Jajka drobno pokrój.
  2. Majonez wymieszaj z musztardą, dodaj kapary, jajka i koperek.
  3. Dopraw solą i pieprzem.
  4. Sos podawaj do grillowanych mięs i warzyw.

Opis przepisu:

Wyborny i wytworny sos kaparowy na bazie Majonezu dekoracyjnego WINIARY z dodatkiem jajek, musztardy i koperku to sprawdzony dodatek do dań z grilla. Świetnie komponuje się zarówno z mięsem jak i warzywami z rusztu.

Komentarze:

Smakował Ci przepis? Chcesz podzielić się swoją opinią?

Smakował Ci przepis? Chcesz podzielić się swoją opinią?