Dip różowy

Oceń ten przepis!

5/5 5 4 5 1

Spodobał Ci się ten przepis!

  • Przygotowanie 5 min.

  • Porcje 4

5/5 5 4 5 1
  • Spodobał Ci się ten przepis!

składniki:

liczba porcji:

Przygotowanie:

  1. Połącz wszystkie składniki, dopraw do smaku.
  2. Podawaj do grillowanych skrzydełek.

Opis przepisu:

Słodko-kwaśny dip różowy to oryginalna kompozycja Majonezu dekoracyjnego WINIARY, musztardy, pikantnego keczupu, śmietany i soku z pomarańczy. Idealny do grillowanych skrzydełek, ze świeżą bagietką oraz listkami cykorii lub selerem naciowym do pochrupania.

Komentarze:

Smakował Ci przepis? Chcesz podzielić się swoją opinią?

Smakował Ci przepis? Chcesz podzielić się swoją opinią?