Strona główna » Przepisy kulinarne »

Dziękujemy za ocenę przepisu.

Dziękujemy za ocenę komentarza.

Jaja faszerowane szynką

  • Jaja faszerowane szynką
  • czas Łączny czas: 15 min
  • porcji Porcji: 6
  • kalorie Kalorie: 237 kcal / 1 porcję

Połówki jajek na twardo, nadziewane farszem z żółtek, Majonezu Light, szynki, ogórka konserwowego i pora, podane na liściach sałaty.

Smacznego!

Sposób przygotowania

  1. Jajka obierz, przekrój na połowę, wyjmij żółtka.
  2. Szynkę i ogórka drobno pokrój.
  3. Żółtka utrzyj z dwoma łyżkami Majonezu, szynką, ogórkiem i porem.
  4. Połówki jajek napełnij farszem i ułóż na półmisku wyłożonymi liśćmi sałaty.
  5. Udekoruj natką pietruszki.
Konkurs - Daj słoikom drugie życie - zakończenie
Kalorie: 1422 kcal / 6 porcję

Potrzebne składniki:

Alternate Text

Autor:

Prosto, domowo, pysznie – tymi zasadami kierujemy się wybierając przepisy specjalnie dla Ciebie i Twojej rodziny.

Przepisy tego autora »
Zachowaj przepis:
Poleć przepis:
Ocena: ★★★★★

Polecamy produkt

Kup Teraz

Podobne przepisy

Komentarze:

Podziel się przepisem ze znajomymi:
Alternate Text
Jesteś zalogowany jako:
Gość
  • 12 listopada 2014
    kawe

    jajka w tej postaci zawsze sa dobre

    +0
  • 8 czerwca 2014
    Jolka01

    Jajeczka mogę jeść zawsze i na każdy posiłek. Ciekawy pomysł i bardzo smaczny, polecam zaglądać tu https://www.facebook.com/AllevoJedzIChudnij/app_387030424731412 świetne lekkie przepisy i łatwe do przyrządzenia.

    +0
  • 1 czerwca 2014
    dam809

    coś nowego

    +0
  • 25 listopada 2013
    BODZENKA

    jajka pychota

    +0
  • 19 października 2013
    Craisy

    Smakowite!

    +0
  • 21 września 2013
    001Misiu

    Tylko przyrządzić i schrupać- no, to dzieła! :)

    +0

Logowanie

Nie masz jescze konta ? zarejestruj się

Przypomnij hasło

Masz konto na facebooku lub gmail?

Facebook Google

Dodaj do książki kucharskiej

Podziel się przepisem

Jaja faszerowane szynką

Wydrukuj przepis

Jaja faszerowane szynką

Zgłoś przepis do moderacji