Dziękujemy za ocenę przepisu.

Dziękujemy za ocenę komentarza.

Strona główna » Przepisy kulinarne »

Jaja faszerowane szynką

  • Jaja faszerowane szynką
  • czas Łączny czas: 15 min
  • porcji Porcji: 6
  • kalorie Kalorie: 237 kcal / 1 porcję

Połówki jajek na twardo, nadziewane farszem z żółtek, Majonezu Light, szynki, ogórka konserwowego i pora, podane na liściach sałaty.

Smacznego!

Sposób przygotowania

  1. Jajka obierz, przekrój na połowę, wyjmij żółtka.
  2. Szynkę i ogórka drobno pokrój.
  3. Żółtka utrzyj z dwoma łyżkami Majonezu, szynką, ogórkiem i porem.
  4. Połówki jajek napełnij farszem i ułóż na półmisku wyłożonymi liśćmi sałaty.
  5. Udekoruj natką pietruszki.
Konkurs Daj słoikom drugie życie
Kalorie: 1422 kcal / 6 porcję

Potrzebne składniki:

Alternate Text

Autor:

Prosto, domowo, pysznie – tymi zasadami kierujemy się wybierając przepisy specjalnie dla Ciebie i Twojej rodziny.

Przepisy tego autora »
Zachowaj przepis:
Poleć przepis:
Ocena: ★★★★★

Polecamy produkt

Kup Teraz

Podobne przepisy

Komentarze:

Podziel się przepisem ze znajomymi:
Alternate Text
Jesteś zalogowany jako:
Gość
  • 12 listopada 2014
    kawe

    jajka w tej postaci zawsze sa dobre

    +0
  • 8 czerwca 2014
    Jolka01

    Jajeczka mogę jeść zawsze i na każdy posiłek. Ciekawy pomysł i bardzo smaczny, polecam zaglądać tu https://www.facebook.com/AllevoJedzIChudnij/app_387030424731412 świetne lekkie przepisy i łatwe do przyrządzenia.

    +0
  • 1 czerwca 2014
    dam809

    coś nowego

    +0
  • 25 listopada 2013
    BODZENKA

    jajka pychota

    +0
  • 19 października 2013
    Craisy

    Smakowite!

    +0
  • 21 września 2013
    001Misiu

    Tylko przyrządzić i schrupać- no, to dzieła! :)

    +0

Logowanie

Nie masz jescze konta ? zarejestruj się

Przypomnij hasło

Masz konto na facebooku lub gmail?

Facebook Google Open ID

Dodaj do książki kucharskiej

Jaja faszerowane szynką
-> Dodaj do nowej książki

Podziel się przepisem

Jaja faszerowane szynką

Wydrukuj przepis

Jaja faszerowane szynką

Zgłoś przepis do moderacji