1

2

Przepisy

Jaja faszerowane szynką

5/5

przygotowanie: 15 minut

porcje: 6 porcji

kalorie: 237 kcal / porcja

Połówki jajek na twardo, nadziewane farszem z żółtek, Majonezu Light, szynki, ogórka konserwowego i pora, podane na liściach sałaty.

składniki:

Liczba porcji:

Przygotowanie:

  1. Jajka obierz, przekrój na połowę, wyjmij żółtka.
  2. Szynkę i ogórka drobno pokrój.
  3. Żółtka utrzyj z dwoma łyżkami Majonezu, szynką, ogórkiem i porem.
  4. Połówki jajek napełnij farszem i ułóż na półmisku wyłożonymi liśćmi sałaty.
  5. Udekoruj natką pietruszki.

Recenzje

Chcesz ocenić przepis niczym prawdziwy krytyk kulinarny?
Tu jest miejsce dla Ciebie!

Komentarze:

Smakowała Ci potrawa? Chcesz podzielić się się swoją opinią?

Poznaj nasze propozycje pełne pomysłów, inspiracji, a jednocześnie tradycyjnego smaku: