Łosoś marynowany z sałatką z ogórka i szparagów

Oceń ten przepis!

5/5 5 9 5 1

Spodobał Ci się ten przepis!

  • Przygotowanie 25 min.

  • Oczekiwanie 2 godz. 10 min.

  • Porcje 4

5/5 5 9 5 1
  • Spodobał Ci się ten przepis!

składniki:

liczba porcji:

Przygotowanie:

  1. Filet przekrój na cztery części.
  2. Połącz ze sobą składniki marynaty, zalej nią łososia i odstaw na 2 godziny do lodówki.
  3. Po tym czasie smaż rybę na rozgrzanej patelni po 5 minut z każdej strony.
  4. Sos sałatkowy wymieszaj ze śmietaną.
  5. Obierz ogórek, szparagi odsącz z zalewy.
  6. Ogórek i szparagi pokrój w 3 cm kawałki, połącz z Sosem czosnkowo-ziołowym.
  7. Rybę podawaj na sałatce.

Opis przepisu:

Łosoś marynowany z sałatką z ogórka i szparagów to świetny pomysł na wyrafinowaną kolację dla dwojga. Przyrządź go według naszego przepisu, a na pewno zyskasz w oczach swojej drugiej połówki! To rozwiązanie przyjemne dla oka i języka, a kusi dodatkowo przepięknym aromatem. Pycha!

Komentarze:

Smakował Ci przepis? Chcesz podzielić się swoją opinią?

Smakował Ci przepis? Chcesz podzielić się swoją opinią?