składniki:
liczba porcji:


Przygotowanie:
- Pora dokładnie umyj, pokrój w krążki i zeszklij na maśle.
- Brokuła podziel na różyczki. Zagotuj 0,75 l wody, dodaj brokuła, podsmażonego pora i kostki rosołowe.
- Gotuj przez 15 minut. Po ugotowaniu zmiksuj, dodaj jogurt.
- Łososia pokrój w paseczki i udekoruj nim porcje zupy.
Opis przepisu:
Autor: WINIARYKremowa zupa brokułowa gotowana na Rosole drobiowym WINIARY to prawdziwa uczta dla zmysłów! Delikatny, zielony krem z brokułów i porów ozdabiamy pomarańczowymi paskami łososia i gałązką świeżego koperku. Kremowa zupa brokułowa idealnie sprawdzi się podczas eleganckiej kolacji.
Komentarze:
Smakował Ci przepis? Chcesz podzielić się swoją opinią?
Smakował Ci przepis? Chcesz podzielić się swoją opinią?