Kremowa zupa brokułowa

Oceń ten przepis!

4/5 4 35 5 1

Spodobał Ci się ten przepis!

  • Przygotowanie 18 min.

  • Oczekiwanie 25 min.

  • Porcje 4

4/5 4 35 5 1
  • Spodobał Ci się ten przepis!

składniki:

liczba porcji:

Przygotowanie:

  1. Pora dokładnie umyj, pokrój w krążki i zeszklij na maśle.
  2. Brokuła podziel na różyczki. Zagotuj 0,75 l wody, dodaj brokuła, podsmażonego pora i kostki rosołowe.
  3. Gotuj przez 15 minut. Po ugotowaniu zmiksuj, dodaj jogurt.
  4. Łososia pokrój w paseczki i udekoruj nim porcje zupy.

Opis przepisu:

Kremowa zupa brokułowa gotowana na Rosole drobiowym WINIARY to prawdziwa uczta dla zmysłów! Delikatny, zielony krem z brokułów i porów ozdabiamy pomarańczowymi paskami łososia i gałązką świeżego koperku. Kremowa zupa brokułowa idealnie sprawdzi się podczas eleganckiej kolacji.

Komentarze:

Smakował Ci przepis? Chcesz podzielić się swoją opinią?

Smakował Ci przepis? Chcesz podzielić się swoją opinią?