1

2

Przepisy

Ciasto 3 BIT

5/5 5 1 5 1

przygotowanie: 0 minut

Przygotowanie:

Na dno blaszki wyłożyć krakersy.
Na nich rozsmarować masę krówkową zmiksowaną z 15 dag masła.
Na to ułożyć warstwę herbatników, wylać na to gorący budyń (mleko, 2 rodzaje mąki, cukier - ugotować, dodać żółtka I 15 dag masła - zmiksować.
Wyłożyć drugą warstwę herbatników.
Odstawić do wystygnięcia.
Na wierzch wyłożyć bitą śmietanę z cukrem pudrem i posypać kakao.

Recenzje

Chcesz ocenić przepis niczym prawdziwy krytyk kulinarny i zbierać punkty w Społeczności WINIARY?
Tu jest miejsce dla Ciebie. Sprawdź zasady >>

Komentarze:

Smakowała Ci potrawa? Chcesz podzielić się swoją opinią na jej temat? Pamiętaj, iż dodając komentarz po zalogowaniu, zyskujesz punkty w Społeczności WINIARY.

Poznaj nasze propozycje pełne pomysłów, inspiracji, a jednocześnie tradycyjnego smaku: