1

2

Przepisy

Drobiowe "rumsztyki"

5/5 5 1 5 1

przygotowanie: 40 minut

oczekiwanie: 30 minut

porcje: 12 porcji

Przygotowanie:

Mięso kroimy w średnią kostkę,ser i umyte pieczarki ścieramy na tarce o grubych oczkach.Pieczarki smażymy na maśle z pokrojoną w kosteczkę cebulą.Kiedy pieczarki przestygną wszystkie składniki mieszamy razem,dodając bułkę tartą.Doprawić do smaku.Wyrabiamy mocno,aż wszystkie składniki zaczną się wyraźnie łączyć.Formujemy kotleciki-obtaczamy w bułce tartej i smażymy na rozgrzanym oleju.Smakują wyśmienicie z frytkami jak i ziemniakami.

Recenzje

Chcesz ocenić przepis niczym prawdziwy krytyk kulinarny i zbierać punkty w Społeczności WINIARY?
Tu jest miejsce dla Ciebie. Sprawdź zasady >>

Komentarze:

Smakowała Ci potrawa? Chcesz podzielić się swoją opinią na jej temat? Pamiętaj, iż dodając komentarz po zalogowaniu, zyskujesz punkty w Społeczności WINIARY.

Poznaj nasze propozycje pełne pomysłów, inspiracji, a jednocześnie tradycyjnego smaku: