1

2

Przepisy

Pasta z rybnej konserwy

5/5 5 1 5 1

przygotowanie: 10 minut

porcje: 10 porcji

składniki:

Liczba porcji:

Przygotowanie:

wykładamy szprot do miseczki,dodajemy pokrojone w kostke ogórki, jajka (papryke,groszek jak kto lubi). Dodajemy 2 łyżki musztardy oraz ketchupu. Solimy i pieprzymy do smaku. Wszystkie składniki dokładnie mmieszamy.
Z świeżym chlebem smakuje najlepiej :)

Recenzje

Chcesz ocenić przepis niczym prawdziwy krytyk kulinarny i zbierać punkty w Społeczności WINIARY?
Tu jest miejsce dla Ciebie. Sprawdź zasady >>

Komentarze:

Smakowała Ci potrawa? Chcesz podzielić się swoją opinią na jej temat? Pamiętaj, iż dodając komentarz po zalogowaniu, zyskujesz punkty w Społeczności WINIARY.

Poznaj nasze propozycje pełne pomysłów, inspiracji, a jednocześnie tradycyjnego smaku: