1

2

Przepisy

ZUPA Z ŚWIEŻEGO OGÓRKA

5/5 5 1 5 1

przygotowanie: 0 minut

porcje: 2 porcje

Przygotowanie:

Ogórek zetrzeć na tarce o dużych oczkach - przełożyć do granka, dodać pokrojoną w piórka cebulę, 2 kostki rosołowe i 3 łyżeczki mąki ryżowej i gotować raz po raz mieszając ok. 10 minut. Następnie dodać kwaśną śmietanę i serek i wyszystko zmiksować i posypać koperkiem. Podawać z grzankami. Smacznego!

Recenzje

Chcesz ocenić przepis niczym prawdziwy krytyk kulinarny i zbierać punkty w Społeczności WINIARY?
Tu jest miejsce dla Ciebie. Sprawdź zasady >>

Komentarze:

Smakowała Ci potrawa? Chcesz podzielić się swoją opinią na jej temat? Pamiętaj, iż dodając komentarz po zalogowaniu, zyskujesz punkty w Społeczności WINIARY.

Poznaj nasze propozycje pełne pomysłów, inspiracji, a jednocześnie tradycyjnego smaku: