1

2

Przepisy

Bitki

4/5 4 3 5 1

przygotowanie: 120 minut

oczekiwanie: 90 minut

porcje: 6 porcji

składniki:

Liczba porcji:

Przygotowanie:

Mięso pokroic na plasterki i rozbic. Posypac solą i pieprzem oraz obtoczyc w mące i próżyc na patelni.
W drugim garnku gotowac wodę i dodac liście laurowe oraz ziele angielskie. Opróżone mięso wkładac do gotowanej wody.I tak gotowac na małym ogniu przez 1,5 godziny. Na końcu dodac zaklepkę.

Recenzje

Chcesz ocenić przepis niczym prawdziwy krytyk kulinarny i zbierać punkty w Społeczności WINIARY?
Tu jest miejsce dla Ciebie. Sprawdź zasady >>

Komentarze:

Smakowała Ci potrawa? Chcesz podzielić się swoją opinią na jej temat? Pamiętaj, iż dodając komentarz po zalogowaniu, zyskujesz punkty w Społeczności WINIARY.

Poznaj nasze propozycje pełne pomysłów, inspiracji, a jednocześnie tradycyjnego smaku: