1

2

Przepisy

sałatka z tuńczyka z cebulką marynowaną

5/5 5 1 5 1

przygotowanie: 15 minut

oczekiwanie: 30 minut

porcje: 6 porcji

Przygotowanie:

Odsączyć tuńczyk, aby nie była zbyt wodnista sałatka. Połączyć z odsączoną kukurydzą, cebulką marynowaną.
Jajka ugotować i pokroić w kostkę, rodzynki sparzyć gorącą wodą i pokroić na połówki.
Całość wymieszać,posolić,popieprzyć, dodać majonezu i SMACZNEGO:)

Recenzje

Chcesz ocenić przepis niczym prawdziwy krytyk kulinarny i zbierać punkty w Społeczności WINIARY?
Tu jest miejsce dla Ciebie. Sprawdź zasady >>

Komentarze:

Smakowała Ci potrawa? Chcesz podzielić się swoją opinią na jej temat? Pamiętaj, iż dodając komentarz po zalogowaniu, zyskujesz punkty w Społeczności WINIARY.

Poznaj nasze propozycje pełne pomysłów, inspiracji, a jednocześnie tradycyjnego smaku: