1

2

Przepisy

ŚLEDZ W ZALEWIE MUSZTARDOWO-ZIOŁOWEJ

5/5 5 2 5 1

przygotowanie: 15 minut

Przygotowanie:

Do słoika litrowego wlewamy olej dodajemy musztardę,cukier,ocet,zioła i pieprz zakręcamy mieszamy jak szejkerem,aż powstanie jednolity sos.Filety kroimy w paski,cebulę w piórka,ogórki i obrane jabłko w krążki. Do słoika w którym znajduje się sos wkładamy na przemian składniki lekko dociskając aby sos był na wierzchu.Zakręcamy słoik i wstawiamy do lodówki na min.24 godziny.

Recenzje

Chcesz ocenić przepis niczym prawdziwy krytyk kulinarny i zbierać punkty w Społeczności WINIARY?
Tu jest miejsce dla Ciebie. Sprawdź zasady >>

Komentarze:

Smakowała Ci potrawa? Chcesz podzielić się swoją opinią na jej temat? Pamiętaj, iż dodając komentarz po zalogowaniu, zyskujesz punkty w Społeczności WINIARY.

Poznaj nasze propozycje pełne pomysłów, inspiracji, a jednocześnie tradycyjnego smaku: