Wykwintna zupa grzybowa

Oceń ten przepis!

5/5 5 9 5 1

Spodobał Ci się ten przepis!

  • Przygotowanie 18 min.

  • Oczekiwanie 20 min.

  • Porcje 4

5/5 5 9 5 1
  • Spodobał Ci się ten przepis!

składniki:

liczba porcji:

Przygotowanie:

  1. Zawartość torebek z zupą dokładnie rozprowadź w 1 l zimnej wody. Postaw na ogniu i mieszaj do chwili zagotowania.
  2. Gotuj na małym ogniu przez 5 minut, od czasu do czasu mieszając.
  3. Dodaj śmietanę i natkę pietruszki.
  4. Borowiki rozmroź, przekrój na połowy i podsmaż na maśle, dopraw solą i pieprzem.
  5. Zupę rozlej do bulionówek i podawaj z połówkami grzybów.

Komentarze:

Smakował Ci przepis? Chcesz podzielić się swoją opinią?

Smakował Ci przepis? Chcesz podzielić się swoją opinią?