1

2

Przepisy

Różane bajaderki

5/5 5 1 5 1

przygotowanie: 10 minut

oczekiwanie: 10 minut

porcje: 12 porcji

Przygotowanie:

Herbatniki i biszkopty pokruszyć.
Masło,mleko i kakao zagotować, zestawić z ognia żeby przestygło. Do lekko przestudzonego dodać marmoladę i pokruszone ciasta- dobrze wyrobić najlepiej rękami.Formować kulki wielkości małej mandarynki i obtaczać w gorzkim kakao, cukrze pudrze lub kokosie(próbowałam wszystkiego i najbardziej polecam kakao).
Z ciasta wychodzi ok.12 kulek.

Recenzje

Chcesz ocenić przepis niczym prawdziwy krytyk kulinarny i zbierać punkty w Społeczności WINIARY?
Tu jest miejsce dla Ciebie. Sprawdź zasady >>

Komentarze:

Smakowała Ci potrawa? Chcesz podzielić się swoją opinią na jej temat? Pamiętaj, iż dodając komentarz po zalogowaniu, zyskujesz punkty w Społeczności WINIARY.

Poznaj nasze propozycje pełne pomysłów, inspiracji, a jednocześnie tradycyjnego smaku: