1

2

Przepisy

Przygotowanie:

Krem przygotować według przepisu na opakowaniu...
Biszkopty równocześnie prze kroić na połowę i odwrócić tak by kształt przypominał powoli motylka...
pierwszą część dwóch połówek biszkoptu nasączyć odrobina mleka i nakładać krem , dalej przykryć biszkoptem i ponownie nasączyć troszkę więcej i ...krem .
Na trzecią część to samo... nasączyć i krem.
Wokół całego kształtu biszkopta jeszcze kremem obsmarować i posypać posypką...
Następnie posypać migdałami ,po bokach skrzydełek polać kremem ozdobnie, i brzoskwiniami i rurkami przy ozdobić ;)
Życzę smacznego :)

Recenzje

Chcesz ocenić przepis niczym prawdziwy krytyk kulinarny?
Tu jest miejsce dla Ciebie!

Komentarze:

Smakowała Ci potrawa? Chcesz podzielić się się swoją opinią?

Poznaj nasze propozycje pełne pomysłów, inspiracji, a jednocześnie tradycyjnego smaku: