Jesienna zupa z brukselką

Oceń ten przepis!

5/5 5 11 5 1

Spodobał Ci się ten przepis!

  • Przygotowanie 20 min.

  • Oczekiwanie 15 min.

  • Porcje 4

5/5 5 11 5 1
  • Spodobał Ci się ten przepis!

składniki:

liczba porcji:

Przygotowanie:

  1. Mięso pokrój w kostkę, brukselki i pieczarki oczyść.
  2. Mięso i brukselki gotuj w 3 szklankach wody.
  3. Pieczarki pokrój na cząstki i podsmaż na maśle do odparowania płynu, oprósz mąką i połącz z mięsem i brukselką.
  4. Zupę pieczarkową rozprowadź w szklance wody i połącz z całością.
  5. Gotuj 5 minut. Dopraw solą i pieprzem.

Komentarze:

Smakował Ci przepis? Chcesz podzielić się swoją opinią?

Smakował Ci przepis? Chcesz podzielić się swoją opinią?