Strona główna » Przepisy kulinarne »

Dziękujemy za ocenę przepisu.

Dziękujemy za ocenę komentarza.

Czekolada z mleka w proszku

  • czas Łączny czas: 80 min (Przygotowanie: 20 min Oczekiwanie 60 min)
  • porcji Porcji: 50
  • kalorie Kalorie: - kcal / 1 porcję

Smacznego!

Sposób przygotowania

  1. w garnku rozpuścić margarynę z cukrem i mlekiem, następnie dodać kakao-mieszać aby nie było grudek-zagotować. Odstawić garnek z polewą czekoladową na 10 minut, potem dodać mleko w proszku i miksować na jednolitą masę. Przełożyć na formę wyłożoną papierem do pieczenia. Schłodzić w lodówce.
  2. - do masy czekoladowej można dodać pokruszone herbatniki lub orzechy-wedle uznania.
  3. smacznego
Kalorie: - kcal / 50 porcję

Potrzebne składniki:

Komentarze:

Podziel się przepisem ze znajomymi:
Alternate Text
Jesteś zalogowany jako:
Gość
  • 24 marca 2014
    ejka2810

    mmmm pysznosci....

    +3
  • 7 marca 2014
    kuchareczka007

    jeszcze nie zrobiłam, ale jeśli mi wyjdzie, to dam moją własnoręcznie przygotowaną tabliczkę czekolady na prezent :)

    +4

Logowanie

Nie masz jescze konta ? zarejestruj się

Przypomnij hasło

Masz konto na facebooku lub gmail?

Facebook Google

Dodaj do książki kucharskiej

Podziel się przepisem

Czekolada z mleka w proszku

Wydrukuj przepis

Czekolada z mleka w proszku

Zgłoś przepis do moderacji