1

2

Przepisy

Ptasie mleczko

5/5 5 1 5 1

przygotowanie: 180 minut

porcje: 6 porcji

składniki:

Liczba porcji:

Przygotowanie:

Śmietanę ubić z cukrem.Galaretkę rozpuścić w wodzie (tak jak jest podane na opakowaniu).Krzepnącą galaretkę połączyć z ubitą śmietaną.Wyłożyć do prostokątnego lub kwadratowego naczynia i wstawić do lodówki do całkowitego stężenia.Po stężeniu kroić na kwadraciki i podawać.

Recenzje

Chcesz ocenić przepis niczym prawdziwy krytyk kulinarny i zbierać punkty w Społeczności WINIARY?
Tu jest miejsce dla Ciebie. Sprawdź zasady >>

Komentarze:

Smakowała Ci potrawa? Chcesz podzielić się swoją opinią na jej temat? Pamiętaj, iż dodając komentarz po zalogowaniu, zyskujesz punkty w Społeczności WINIARY.

Poznaj nasze propozycje pełne pomysłów, inspiracji, a jednocześnie tradycyjnego smaku: