1

2

Przepisy

Niebo w gębie

5/5 5 1 5 1

przygotowanie: 0 minut

Przygotowanie:

I-CIASTO: WSZYSTKO UBIĆ JAK NA BISZKOPT.
II-KREM: MLEKO, CUKIER, ŻÓŁTKO I MĄKĘ ZIEMNIACZANĄ UGOTOWAĆ JAK NA BUDYŃ. PO WYSTYGNIĘCIU UTRZEĆ Z KOSTKĄ MASŁA. I NA KONIEC DODAĆ DOBRE 3 ŁYŻKI WÓDKI.
III-KOKOS: SMAŻYĆ, CIĄGLE MIESZAJĄC. PO PRZESTYGNIĘCIU ROZŁOŻYĆ NA PLACKU.

Recenzje

Chcesz ocenić przepis niczym prawdziwy krytyk kulinarny i zbierać punkty w Społeczności WINIARY?
Tu jest miejsce dla Ciebie. Sprawdź zasady >>

Komentarze:

Smakowała Ci potrawa? Chcesz podzielić się swoją opinią na jej temat? Pamiętaj, iż dodając komentarz po zalogowaniu, zyskujesz punkty w Społeczności WINIARY.

Poznaj nasze propozycje pełne pomysłów, inspiracji, a jednocześnie tradycyjnego smaku: