1

2

Przepisy

Leczo

5/5 5 17 5 1

przygotowanie: 30 minut

oczekiwanie: 30 minut

porcje: 6 porcji

Przygotowanie:

Paprykę, kiełbasę, cebulę i cukinie pokroić w kostkę. Margarynę rozpuścić w brytfance, wsypać posiekaną w kostkę cebule i zarumienić, następnie dodać paprykę, kiełbasę i cukinie. Wszystko podsmażyć, dodać przyprawy do smaku, po 5 minutach zalać pół l wody, zagotować. Dodać 4 łyżki koncentratu, gotować 5 minut. Następnie mąkę zmieszać z wodą, powoli mieszając zagęścić leczo.

Recenzje

Chcesz ocenić przepis niczym prawdziwy krytyk kulinarny i zbierać punkty w Społeczności WINIARY?
Tu jest miejsce dla Ciebie. Sprawdź zasady >>

Komentarze:

Smakowała Ci potrawa? Chcesz podzielić się swoją opinią na jej temat? Pamiętaj, iż dodając komentarz po zalogowaniu, zyskujesz punkty w Społeczności WINIARY.

Poznaj nasze propozycje pełne pomysłów, inspiracji, a jednocześnie tradycyjnego smaku: