1

2

Przepisy

Sałatka z kokardkami

5/5 5 9 5 1

przygotowanie: 30 minut

porcje: 4 porcje

366 calories kalorie: 366 kcal / porcja

Na lunch lub wczesną kolację: makaron kokardki, tuńczyk, zielona fasolka, cebula i jajka na twardo. Plus Majonez Omega 3:6 i natka – dla smaku i zdrowia.

składniki:

Liczba porcji:

Przygotowanie:

  1. Makaron ugotuj w dużej ilości posolonego wrzątku, odsącz i ostudź.
  2. Jajka pokrój w grubą kostkę.
  3. Tuńczyka i fasolkę odsącz z zalewy, cebulę drobno posiekaj.
  4. Połącz wszystkie składniki z Majonezem, dopraw solą i pieprzem.

Recenzje

Chcesz ocenić przepis niczym prawdziwy krytyk kulinarny i zbierać punkty w Społeczności WINIARY?
Tu jest miejsce dla Ciebie. Sprawdź zasady >>

Komentarze:

Smakowała Ci potrawa? Chcesz podzielić się swoją opinią na jej temat? Pamiętaj, iż dodając komentarz po zalogowaniu, zyskujesz punkty w Społeczności WINIARY.

Poznaj nasze propozycje pełne pomysłów, inspiracji, a jednocześnie tradycyjnego smaku: