Medaliony z polędwiczki z wstążkami

Oceń ten przepis!

4/5 4 6 5 1

Spodobał Ci się ten przepis!

  • Przygotowanie 18 min.

  • Oczekiwanie 32 min.

  • Porcje 4

4/5 4 6 5 1
  • Spodobał Ci się ten przepis!

składniki:

liczba porcji:

Przygotowanie:

  1. Polędwiczkę pokrój na plastry, lekko rozbij, oprósz przyprawą ZIARENKA SMAKU, pieprzem i mąką.
  2. Smaż mięso krótko na patelni na rozgrzanym oleju.
  3. Makaron ugotuj w dużej ilości posolonej wody, odsącz.
  4. Cebulę obierz, posiekaj i zeszklij na patelni na rozgrzanym maśle, dodaj śmietanę i chwilkę duś na małym ogniu.
  5. Na koniec dodaj obydwie musztardy i Bulion cielęcy, zagotuj i połącz z makaronem.
  6. Makaron możesz też posypać parmezanem i ułożyć na nim medaliony.

Komentarze:

Smakował Ci przepis? Chcesz podzielić się swoją opinią?

Smakował Ci przepis? Chcesz podzielić się swoją opinią?