1

2

Przepisy

MAŁDRZYKI KRAKOWSKIE

5/5 5 2 5 1

przygotowanie: 15 minut

oczekiwanie: 15 minut

porcje: 8 porcji

Przygotowanie:

TWARÓG UTRZEĆ W MISCEE, WBIĆ JAJKO I ŻÓŁTKO, DODAC STOPIONE MASŁO, CUKIER WANILIOWY I OTARTĄ SKÓRKĘ Z CYTRYNY.UCIERAĆ DALEJ, DODAJĄC TYLE MAKI, ABY MOŻNA BYŁO FORMOWAC ŁYŻKĄ PLACUSZKI.SMAŻY8Ć NA ROZGRzANYM OLEJU.PODAWAĆ POSYPANE CUKREM PUDREM I UDEKOROWANE ŚWIEŻYMI OWOCAMI.

Recenzje

Chcesz ocenić przepis niczym prawdziwy krytyk kulinarny i zbierać punkty w Społeczności WINIARY?
Tu jest miejsce dla Ciebie. Sprawdź zasady >>

Komentarze:

Smakowała Ci potrawa? Chcesz podzielić się swoją opinią na jej temat? Pamiętaj, iż dodając komentarz po zalogowaniu, zyskujesz punkty w Społeczności WINIARY.

Poznaj nasze propozycje pełne pomysłów, inspiracji, a jednocześnie tradycyjnego smaku: