1

2

Przepisy

WĄTRÓBKA Z RUSZTU

5/5 5 1 5 1

przygotowanie: 15 minut

oczekiwanie: 30 minut

porcje: 4 porcje

Przygotowanie:

CZOSNEK PRZECISNĄC PRZEZ PRASKĘ, ROZETRZEC Z SOLĄ, PIEPRZEM I PAPRYKĄ, WYMIESZAĆ Z OLEJEM I SOKIEM Z CYTRYNY.TAK PRZYGOTOWANYM SOSEM NATRZEĆ WĄTRÓBKI, ZOSTAWIĆ NA 30MIN W CHŁODNYM MIEJSCU.PIEC NA RUSZCIE LUB GRILLU.

Recenzje

Chcesz ocenić przepis niczym prawdziwy krytyk kulinarny i zbierać punkty w Społeczności WINIARY?
Tu jest miejsce dla Ciebie. Sprawdź zasady >>

Komentarze:

Smakowała Ci potrawa? Chcesz podzielić się swoją opinią na jej temat? Pamiętaj, iż dodając komentarz po zalogowaniu, zyskujesz punkty w Społeczności WINIARY.

Poznaj nasze propozycje pełne pomysłów, inspiracji, a jednocześnie tradycyjnego smaku: