1

2

Przepisy

Przygotowanie:

Jabłka umyć, obrać i pokroić w kostkę. Jajka utrzeć z cukrem, dolewać stopniowo olej.
Do gotowej masy wsypać mąkę, sodę, kakao i cynamon. Wymieszać. Dodać orzechy i rodzynki. Dobrze wymieszać. Na końcu dodać jabłka.
Piec ok. 45 min. w 180C.
Posypać cukrem pudrem.

Recenzje

Chcesz ocenić przepis niczym prawdziwy krytyk kulinarny i zbierać punkty w Społeczności WINIARY?
Tu jest miejsce dla Ciebie. Sprawdź zasady >>

Komentarze:

Smakowała Ci potrawa? Chcesz podzielić się swoją opinią na jej temat? Pamiętaj, iż dodając komentarz po zalogowaniu, zyskujesz punkty w Społeczności WINIARY.

Poznaj nasze propozycje pełne pomysłów, inspiracji, a jednocześnie tradycyjnego smaku: