1

2

Przepisy

RACUSZKI Z KABACZKA

5/5 5 2 5 1

przygotowanie: 10 minut

oczekiwanie: 15 minut

porcje: 4 porcje

Przygotowanie:

KABACZEK OBRAĆ USUNĄĆ PESTKI I ZETRZEĆ MIŻĄSZ NA GRUBEJ TARCE, LEKKO SKROPIC SOKIEM Z CYTRYNY.CEBULĘ OBRAĆ,DROBNO POSIEKAĆ, ZESZKLIĆ NA STOPIONYM MAŚLE, DODAC STARTY KABACZEK I CHWILĘ SMAŻYĆ MIESZAJĄC.ODPAROWAĆ, ZDJĄĆ Z OGNIA, WYSTUDZIĆ.DODAĆ KMINEK, SÓL, PIEPRZ I DROBNO POKRUSZONY TWARÓG.WYMIESZAĆ, WBIĆ JAJA I ZNÓW WYMIESZAĆ.NA PATELNI ROZGRZAC OLEJ, LYŻKĄ NAKŁADAĆ NIEWIELKIE RACUSZKI, SMAŻYĆ Z OBU STRON NA ZŁOTOBRĄZOWO.

Recenzje

Chcesz ocenić przepis niczym prawdziwy krytyk kulinarny i zbierać punkty w Społeczności WINIARY?
Tu jest miejsce dla Ciebie. Sprawdź zasady >>

Komentarze:

Smakowała Ci potrawa? Chcesz podzielić się swoją opinią na jej temat? Pamiętaj, iż dodając komentarz po zalogowaniu, zyskujesz punkty w Społeczności WINIARY.

Poznaj nasze propozycje pełne pomysłów, inspiracji, a jednocześnie tradycyjnego smaku: