1

2

Przepisy

Sałatka mieszana

4/5 4 3 5 1

przygotowanie: 20 minut

porcje: 4 porcje

111 calories kalorie: 111 kcal / porcja

Wiosenna fantazja „nowalijkowa”: sałata lodowa, z pomidorem, ogórkiem, rzodkiewką i zieleniną, doprawiona pysznym Sosem sałatkowym Wiosennym ze szczypiorkiem.

składniki:

Liczba porcji:

Przygotowanie:

  1. Sos sałatkowy połącz z 3 łyżkami wody i oleju, odstaw na 5 minut.
  2. Sałatę umyj, osusz, podziel na cząstki.
  3. Pomidor i ogórek pokrój w kostkę.
  4. Rzodkiewki pokrój w cienkie paseczki.
  5. Wszystkie składniki połącz z Sosem sałatkowym, dopraw solą i cukrem.

Recenzje

Chcesz ocenić przepis niczym prawdziwy krytyk kulinarny i zbierać punkty w Społeczności WINIARY?
Tu jest miejsce dla Ciebie. Sprawdź zasady >>

Komentarze:

Smakowała Ci potrawa? Chcesz podzielić się swoją opinią na jej temat? Pamiętaj, iż dodając komentarz po zalogowaniu, zyskujesz punkty w Społeczności WINIARY.

Poznaj nasze propozycje pełne pomysłów, inspiracji, a jednocześnie tradycyjnego smaku: