1

2

Przepisy

PITUCHA

5/5 5 1 5 1

przygotowanie: 15 minut

oczekiwanie: 40 minut

porcje: 5 porcji

składniki:

Liczba porcji:

Przygotowanie:

KASZĘ OPŁUKAĆ I ZALAĆ LETNIĄ WODĄ, ZOSTAWIC NA KILKANAŚCIE MINUT I ODCEDZIĆ. ZIEMNIAKI OBRAC, UMYŚ, POKROIĆ W KOSTKE WRZUCIC DO RONDLA I ZALAĆ WRZĄCĄ WODĄ, DODAĆ OBRANĄ PIETRUSZKĘ, POKROJONĄ CEBULĘ I KASZĘ.GOTOWĆ, A KIEDY ZIEMNIKI BĘDĄ MIĘKKIE, DOPRAWIC.OKRASIĆ PRZESMAŻONĄ SŁONIĄ

Recenzje

Chcesz ocenić przepis niczym prawdziwy krytyk kulinarny i zbierać punkty w Społeczności WINIARY?
Tu jest miejsce dla Ciebie. Sprawdź zasady >>

Komentarze:

Smakowała Ci potrawa? Chcesz podzielić się swoją opinią na jej temat? Pamiętaj, iż dodając komentarz po zalogowaniu, zyskujesz punkty w Społeczności WINIARY.

Poznaj nasze propozycje pełne pomysłów, inspiracji, a jednocześnie tradycyjnego smaku: