1

2

Przepisy

ZUPA Z SERWATKI

5/5 5 1 5 1

przygotowanie: 15 minut

oczekiwanie: 60 minut

porcje: 5 porcji

Przygotowanie:

ZIEMNIAKI UGOTOWAĆ W MUNDURKACH.KASZĘ UGOTOWAĆ NA SYPKO, PO CZYM ZALAĆ SERWATKĄ, ZAGOTOWAĆ, DOPRAWIC DO SMAKU SOLĄ, CUKREM I SOKIEM Z CYTRYNY.WLAĆ ŚMIETANĘ, WYMIESZAĆ, PODGRZAĆ.ZIEMNIAKI OBRAĆ, POKROIĆ NA PLASTERKI, UŁOŻYĆ NA TALERZACH, ZALAĆ GORĄCĄ ZUPĄ I POSYPAC KOPERKIEM.

Recenzje

Chcesz ocenić przepis niczym prawdziwy krytyk kulinarny i zbierać punkty w Społeczności WINIARY?
Tu jest miejsce dla Ciebie. Sprawdź zasady >>

Komentarze:

Smakowała Ci potrawa? Chcesz podzielić się swoją opinią na jej temat? Pamiętaj, iż dodając komentarz po zalogowaniu, zyskujesz punkty w Społeczności WINIARY.

Poznaj nasze propozycje pełne pomysłów, inspiracji, a jednocześnie tradycyjnego smaku: