1

2

Przepisy

JAJECZNICA MIGOTKI

5/5 5 1 5 1

przygotowanie: 10 minut

oczekiwanie: 20 minut

porcje: 4 porcje

składniki:

Liczba porcji:

Przygotowanie:

CEBULĘ OBIERAMY I PODSMAZAMY NA PATELNI. DODAJEMY POKROJONĄ W KOSTKĘ POLĘDWICĘ I PO 1\3 KAŻDEJ PAPRYKI.PRZYPRAWIAMY IMBIREM, BAZYLIĄ I PIEPRZEM KOLOROWYM W KOSTCE ORAZ WEGETĄ. NASTĘPNIE DODAJEMY POKROJONĄ W KOSTKĘ ANANASA. PODSMAŻAMAY AŻ WSZYSTKO RAZEM 10MIN. NA KONIEC WBIJAMY JAJKA I MIESZAMY WSZYSTKO RAZEM AŻ JAJKA SIĘ ZETNĄ.
ŻYCZĘ WSZYSTKIM SMACZNEGO!!

Recenzje

Chcesz ocenić przepis niczym prawdziwy krytyk kulinarny i zbierać punkty w Społeczności WINIARY?
Tu jest miejsce dla Ciebie. Sprawdź zasady >>

Komentarze:

Smakowała Ci potrawa? Chcesz podzielić się swoją opinią na jej temat? Pamiętaj, iż dodając komentarz po zalogowaniu, zyskujesz punkty w Społeczności WINIARY.

Poznaj nasze propozycje pełne pomysłów, inspiracji, a jednocześnie tradycyjnego smaku: