Dziękujemy za ocenę przepisu.

Dziękujemy za ocenę komentarza.

Strona główna » Przepisy kulinarne »

Łatwy jabłecznik

  • czas Łączny czas: - min
  • porcji Porcji: 0
  • kalorie Kalorie: - kcal / 1 porcję

Smacznego!

Sposób przygotowania

  1. Z podanych składników- oprócz kisielu i jabłek- zagnieść ciasto,po czym włożyć je na pół godziny do lodówki.Jabłka obrać,wydrążyć gniazda nasienne i zetrzeć na tarce o grubych oczkach, na końcu wymieszać jabłka z kisielem.Połowę ciasta rozwałkować,wyłożyć na blachę.Następnie wyłożyć na ciasto starte jabłka,a na koniec zetrzeć drugą połowę ciasta.Piec ok.60 min. w piekarniku w temp.180*C
Konkurs - Daj słoikom drugie życie - zakończenie
Kalorie: - kcal / 0 porcję

Potrzebne składniki:

Komentarze:

Podziel się przepisem ze znajomymi:
Alternate Text
Jesteś zalogowany jako:
Gość
  • Nikt jeszcze nie skomentował tego przepisu. Twój komentarz może być pierwszy!

Logowanie

Nie masz jescze konta ? zarejestruj się

Przypomnij hasło

Masz konto na facebooku lub gmail?

Facebook Google Open ID

Dodaj do książki kucharskiej

Łatwy jabłecznik
-> Dodaj do nowej książki

Podziel się przepisem

Łatwy jabłecznik

Wydrukuj przepis

Łatwy jabłecznik

Zgłoś przepis do moderacji