Dziękujemy za ocenę przepisu.

Dziękujemy za ocenę komentarza.

Strona główna » Przepisy kulinarne »

Masa do wafla

  • czas Łączny czas: - min
  • porcji Porcji: 0
  • kalorie Kalorie: - kcal / 1 porcję

Smacznego!

Sposób przygotowania

  1. Śmietanę zagotować z cukrem. Gotować około 15 minut. Po ostudzeniu utrzeć z masłem, kakaem i powidłami.
  2. Przełożyć wafle.
Kalorie: - kcal / 0 porcję

Potrzebne składniki:

  • 250 ml kwaśnej śmietany 12%
  • 2 szklanki cukru
  • kostka masła
  • 3 łyżki kakao
  • 1/2 słoika powideł śliwkowych

Komentarze:

Podziel się przepisem ze znajomymi:
Alternate Text
Jesteś zalogowany jako:
Gość
  • Nikt jeszcze nie skomentował tego przepisu. Twój komentarz może być pierwszy!

Logowanie

Nie masz jescze konta ? zarejestruj się

Przypomnij hasło

Masz konto na facebooku lub gmail?

Facebook Google Open ID

Dodaj do książki kucharskiej

Masa do wafla
-> Dodaj do nowej książki

Podziel się przepisem

Masa do wafla

Wydrukuj przepis

Masa do wafla

Zgłoś przepis do moderacji