Sałatka selerowo-pieczarkowa

Oceń ten przepis!

4/5 4 22 5 1

Spodobał Ci się ten przepis!

  • Przygotowanie 10 min.

  • Porcje 6

4/5 4 22 5 1
  • Spodobał Ci się ten przepis!

składniki:

liczba porcji:

Przygotowanie:

  1. Seler, pieczarki i groszek odsącz z zalewy.
  2. Seler pokrój na krótsze paseczki. Paprykę pokrój w paseczki. Ser zetrzyj na tarce o grubych oczkach lub pokrój w paseczki.
  3. Wszystkie składniki sałatki połącz z Majonezem.
  4. Sałatkę podawaj do mięs pieczonych i wędlin.

Opis przepisu:

Sałatka selerowo-pieczarkowa, to idealny dodatek do pieczonych mięs oraz wędlin. Kompozycja warzyw i żółtego sera jest wyrazistą przystawką zarówno na imieninowym stole jak i na niedzielnym obiedzie, gdzie serwujemy różnego rodzaju mięsa. Wypróbuj koniecznie łatwy przepis na sałatkę selerowo-pieczarkową.

Komentarze:

Smakował Ci przepis? Chcesz podzielić się swoją opinią?

Smakował Ci przepis? Chcesz podzielić się swoją opinią?