Dziękujemy za ocenę przepisu.

Dziękujemy za ocenę komentarza.

Strona główna » Przepisy kulinarne »

Pierś kurczaka z majonezem

  • czas Łączny czas: 60 min (Przygotowanie: 30 min Oczekiwanie 30 min)
  • porcji Porcji: 4
  • kalorie Kalorie: - kcal / 1 porcję

Smacznego!

Sposób przygotowania

  1. Piersi z kurczaka obtoczyć w przyprawie do kurczaka i roztłuc tak jak na kotlety. Następnie blaszke pokryć folią aluminiową i rozłożyć na niej utłuczone piersi z kurczaka (może być zwykła do ciast lub z wyposażenia piekarnika). Cebulkę pokroić w plasterki i razem z pieczarkami zeszklić. Piersi nasmarować majonezem, pieczarkiz cebulą posypać na wierzch. Zetrzeć ser żółty i posypać dość grubo na gór nej warstwie pieczarek i cebuli. Piec w 180 stopniach do chwili kiedy ser zółty będzie mocno roztopiony.
Konkurs Daj słoikom drugie życie
Kalorie: - kcal / 4 porcję

Potrzebne składniki:

Komentarze:

Podziel się przepisem ze znajomymi:
Alternate Text
Jesteś zalogowany jako:
Gość
  • Nikt jeszcze nie skomentował tego przepisu. Twój komentarz może być pierwszy!

Logowanie

Nie masz jescze konta ? zarejestruj się

Przypomnij hasło

Masz konto na facebooku lub gmail?

Facebook Google Open ID

Dodaj do książki kucharskiej

Pierś kurczaka z majonezem
-> Dodaj do nowej książki

Podziel się przepisem

Pierś kurczaka z majonezem

Wydrukuj przepis

Pierś kurczaka z majonezem

Zgłoś przepis do moderacji