1

2

Przepisy

Sałatka z tuńczykiem (3-minutowa)

5/5 5 6 5 1

przygotowanie: 3 minuty

oczekiwanie: 60 minut

porcje: 6 porcji

składniki:

Liczba porcji:

Przygotowanie:

Puszki pootwierać, tuńczyka i kukurydzę odcedzić, fasolę odcedzić i opłukać.

Zawartość puszek przełożyć do miski, dodać pokrojone w drobną kostkę pół cebuli, majonez (osobiście polecam Dekoracyjny Winiary). Do smaku dodać sól i pieprz i dokładnie wymieszać.

Sałatka wymaga przynajmniej 1-godzinnego "przegryzania" się w lodówce. Po tym czasie smakuje REWELACYJNIE.

Recenzje

Chcesz ocenić przepis niczym prawdziwy krytyk kulinarny i zbierać punkty w Społeczności WINIARY?
Tu jest miejsce dla Ciebie. Sprawdź zasady >>

Komentarze:

Smakowała Ci potrawa? Chcesz podzielić się swoją opinią na jej temat? Pamiętaj, iż dodając komentarz po zalogowaniu, zyskujesz punkty w Społeczności WINIARY.

Poznaj nasze propozycje pełne pomysłów, inspiracji, a jednocześnie tradycyjnego smaku: