1

2

Przepisy

GOŁĄBKI BEZ ZAWIJANIA ..

4/5 4 12 5 1

przygotowanie: 30 minut

oczekiwanie: 30 minut

porcje: 30 porcji

Przygotowanie:

Do miski dać mięso , ugotowany i przepłukany ostudzony ryż ,suchą kaszę , jajka, poszadkowaną i podgotowaną kapuste (nie za miękka ), doprawić do smaku przyprawami. Wymieszać .Z masy formujemy kotlety lekko spłaszczamy obtaczamy w bułce tartej o smażymy na oleju z obu stron na rumiano . wykładamy na półmisek. Robimy sos pomidorowy wg przepisu na opakowaniu.
Smacznego:-)

Recenzje

Chcesz ocenić przepis niczym prawdziwy krytyk kulinarny i zbierać punkty w Społeczności WINIARY?
Tu jest miejsce dla Ciebie. Sprawdź zasady >>

Komentarze:

Smakowała Ci potrawa? Chcesz podzielić się swoją opinią na jej temat? Pamiętaj, iż dodając komentarz po zalogowaniu, zyskujesz punkty w Społeczności WINIARY.

Poznaj nasze propozycje pełne pomysłów, inspiracji, a jednocześnie tradycyjnego smaku: