1

2

Przepisy

Żeberka w miodzie

5/5

przygotowanie: 60 minut

oczekiwanie: 90 minut

porcje: 10 porcji

Przygotowanie:

Żeberka posolić i popieprzyć,obsmażyć na oleju na złoty kolor.
SOS
Na tłuszczu od żeberek poddusić cebule pokrojoną w półkrążki i czosnek,dodać resztę składników,dusić przez 15 min.
Żeberka wyłożyć do naczynia żaroodpornego,zalać wcześniej przygotowanym sosem.Przykryć i wstawić do piekarnika.Piec 1,5 godz w 200 stopniach.

Recenzje

Chcesz ocenić przepis niczym prawdziwy krytyk kulinarny?
Tu jest miejsce dla Ciebie!

Komentarze:

Smakowała Ci potrawa? Chcesz podzielić się się swoją opinią?

Poznaj nasze propozycje pełne pomysłów, inspiracji, a jednocześnie tradycyjnego smaku: