składniki:
liczba porcji:


Przygotowanie:
- Cebulki, pieczarki i kukurydzę odsącz z zalewy.
- Pieczarki, szynkę i ogórki pokrój w paseczki.
- Połącz wszystkie składniki z Majonezem. Dopraw do smaku solą, cukrem i pieprzem.
- Podawaj do pieczeni.
Opis przepisu:
Autor: WINIARYIdealna do pieczeni, sałatka z marynowanych cebulek i pieczarek z kukurydzą, szynką i ogórkami konserwowymi, Majonezem dekoracyjnym WINIARY i natką pietruszki. Wyśmienita a do tego łatwa w przygotowaniu sałatka z szynką i cebulkami nie zajmie Ci więcej niż 10 minut! Smacznego!
Komentarze:
Smakował Ci przepis? Chcesz podzielić się swoją opinią?
Smakował Ci przepis? Chcesz podzielić się swoją opinią?