Półmisek z jajkami

Oceń ten przepis!

5/5 5 10 5 1

Spodobał Ci się ten przepis!

  • Przygotowanie 20 min.

  • Porcje 4

5/5 5 10 5 1
  • Spodobał Ci się ten przepis!

składniki:

liczba porcji:

Przygotowanie:

  1. Seler, kukurydzę i ananasa odsącz z zalewy.
  2. Por pokrój w półplasterki i delikatnie posól.
  3. Następnie połącz wszystko z łyżką Majonezu.
  4. Pozostały Majonez połącz ze śmietaną, dopraw solą i pieprzem.
  5. Jajka obierz i każde przekrój na połowę.
  6. Sałatkę wyłóż na półmisek, na niej ułóż połówki jajek i polej sosem majonezowym.
  7. Podawaj udekorowane szczypiorkiem i natką pietruszki.

Opis przepisu:

Ugotowane na twardo jajka, do tego Majonez Dekoracyjny WINIARY, to dla wielu kwintesencja dobrego smaku. Jeśli jednak szukasz kulinarnej inspiracji, zobacz przepis na półmisek z jajkami, gdzie połączenie selera, kukurydzy i ananasa stanowi ciekawe dopełnieni klasycznej przekąski.

Komentarze:

Smakował Ci przepis? Chcesz podzielić się swoją opinią?

Smakował Ci przepis? Chcesz podzielić się swoją opinią?