1

2

Przepisy

Barszcz biały góralski

5/5 5 1 5 1

przygotowanie: 20 minut

oczekiwanie: 20 minut

porcje: 5 porcji

Przygotowanie:

składniki włozyc razem pozbawione opakowań i folii do jednej miski na noc do lodówki oprócz barszczu,pieprzu i soli.
potem zrobić barszcz biały według przepisu na opakowaniu dodac troche swierzostartego chrzany np 1 łyżke stołową. skladniki pokroic w kostke ser pokruszyc a jajka w ćwiartki do talerzy rownomiernie i zetrzec na świerzo chrzan zalac barszczem i doprawic sola i pieprzem chleb mozna jesc osobno ja lubie w barszczu;) PYCHA!

Recenzje

Chcesz ocenić przepis niczym prawdziwy krytyk kulinarny i zbierać punkty w Społeczności WINIARY?
Tu jest miejsce dla Ciebie. Sprawdź zasady >>

Komentarze:

Smakowała Ci potrawa? Chcesz podzielić się swoją opinią na jej temat? Pamiętaj, iż dodając komentarz po zalogowaniu, zyskujesz punkty w Społeczności WINIARY.

Poznaj nasze propozycje pełne pomysłów, inspiracji, a jednocześnie tradycyjnego smaku: