1

2

Przepisy

Kotlet Drobiowy

5/5 5 1 5 1

przygotowanie: 0 minut

Przygotowanie:

Mięso i cebule pokroić w kostkę, dodać sól, pieprz, przyprawy, surowe żółtka, wymieszać i zostawić na 10-15 min.
Ubić białka. Do mięsa dodać mąkę oraz pianę z białek i lekko wymieszać. Kłaść łyżką lub małą chochlą na rozgrzany tłuszcz i smażyć.

Recenzje

Chcesz ocenić przepis niczym prawdziwy krytyk kulinarny i zbierać punkty w Społeczności WINIARY?
Tu jest miejsce dla Ciebie. Sprawdź zasady >>

Komentarze:

Smakowała Ci potrawa? Chcesz podzielić się swoją opinią na jej temat? Pamiętaj, iż dodając komentarz po zalogowaniu, zyskujesz punkty w Społeczności WINIARY.

Poznaj nasze propozycje pełne pomysłów, inspiracji, a jednocześnie tradycyjnego smaku: